Post by Deleted on Oct 4, 2023 19:27:14 GMT
(سوال کتاب مقدس) در نصیحت خود به مردی که در مورد طلاق و ازدواج مجدد سوال کرد، همه چیز را جز حقیقت دادید. اگر همسرتان اعم از زن یا مرد، شما را مورد آزار جسمی قرار دهد، لفظی شما را آزار دهد یا وجود شما را به طور کامل انکار کند، چه؟ آیا می گویید خدای متعال راضی است فقط به این دلیل که ما در زمان ازدواج قول وفاداری داده ایم؟ و اینکه ما مجبوریم فقط به خاطر ازدواج با این همسر بدرفتاری رو تحمل کنیم؟ من دوست دارم این را در کتاب مقدس ببینم که خدا می گوید اشکالی ندارد. من 18 سال از 31 سال را تحمل کرده ام که دعا می کنم و معتقدم شوهرم تغییر خواهد کرد، او مردی مغرور، سرسخت، منفور، پست و شرور است، با این حال او در کلیسا است، کمیته ها را رهبری می کند، تدریس می کند و انکار می کند که من را دوست دارد یا می خواهد. من و او در طول 18 سال زندگی مشترک هیچ کاری برای من انجام نداد. به همین دلیل است که می پرسم این در کجای کتاب مقدس کتاب مقدس نوشته شده است؟ در این مورد نیاز به پاسخ دارم
پاسخ کتاب مقدس به طلاق و ازدواج مجدد:
(پاسخ کتاب مقدس) ما بسیار متاسفیم که شر او به طرق مختلف بر سر شما ریخته شد. مطمئن باشید خدا این را می داند و چنین افرادی را به خاطر گناهانشان به زندان جهنم می فرستد مگر اینکه خالصانه توبه کنند، آن گناهان را ترک کنند و دست از انجام آن بردارند و تا آخر عمر از عیسی پیروی کنند. علیرغم ناراحتی قلبی همسرتان در حال حاضر، کتاب مقدس طلاق یا ازدواج مجدد را به دلیل آن مجاز نمی داند. به این قسمت از کتاب مقدس توجه کنید:
به متاهلین (نه من بلکه خداوند) این دستور را می دهم: زن نباید از شوهرش جدا شود. اما اگر این کار را کرد، باید مجرد بماند یا با شوهرش آشتی کند. و شوهر نباید زن خود را طلاق دهد.
لازم نیست با چنین آدم ظالمی زندگی کرد، بلکه در صورت عدم موفقیت و عدم امکان ازدواج مجدد. طبق کتاب مقدس، این شما را به زنا یا فسق و زنا می کشاند. این تصمیم من نیست. من فقط به شما می گویم که آنجا چه می گوید. باشد که شوهر شما از گناهان خود توبه کند و قلب خوبی بیابد که عشق از او جاری می شود، مانند همه مخلوقات جدید در مسیح یا مسیحیان واقعی. آیا عیسی را می شناسید؟ به یاد داشته باشید، جاده ای که به زندگی منتهی می شود، سخت است. شما باید کسانی را که در حق شما گناه کرده اند ببخشید تا گناهان خودتان بخشیده شود.
نتیجه گیری:
این مسیحیت است:
1. طلاق ممنوع است.
2. شما می توانید جدا زندگی کنید، اما ازدواج شما بدون توجه به اینکه مؤمن باشید یا نه، تا زمان مرگ ادامه دارد.
3. این قانون جدید ازدواج است که توسط خدا ایجاد شده است.
4. خداوند طلاق و ازدواج مجدد را لغو کرده است.
5. در ازدواج می توانید تنها زندگی کنید یا همسرتان را ببخشید و صلح کنید.
6. شما می توانید در ازدواج زنا هر طور که می خواهید زندگی کنید و با شوهر یا زن قلابی خود هلاک شوید، زیرا فقط همسر اول در نظر خدا همسر قانونی است، این به شما بستگی دارد.
پاسخ کتاب مقدس به طلاق و ازدواج مجدد:
(پاسخ کتاب مقدس) ما بسیار متاسفیم که شر او به طرق مختلف بر سر شما ریخته شد. مطمئن باشید خدا این را می داند و چنین افرادی را به خاطر گناهانشان به زندان جهنم می فرستد مگر اینکه خالصانه توبه کنند، آن گناهان را ترک کنند و دست از انجام آن بردارند و تا آخر عمر از عیسی پیروی کنند. علیرغم ناراحتی قلبی همسرتان در حال حاضر، کتاب مقدس طلاق یا ازدواج مجدد را به دلیل آن مجاز نمی داند. به این قسمت از کتاب مقدس توجه کنید:
به متاهلین (نه من بلکه خداوند) این دستور را می دهم: زن نباید از شوهرش جدا شود. اما اگر این کار را کرد، باید مجرد بماند یا با شوهرش آشتی کند. و شوهر نباید زن خود را طلاق دهد.
لازم نیست با چنین آدم ظالمی زندگی کرد، بلکه در صورت عدم موفقیت و عدم امکان ازدواج مجدد. طبق کتاب مقدس، این شما را به زنا یا فسق و زنا می کشاند. این تصمیم من نیست. من فقط به شما می گویم که آنجا چه می گوید. باشد که شوهر شما از گناهان خود توبه کند و قلب خوبی بیابد که عشق از او جاری می شود، مانند همه مخلوقات جدید در مسیح یا مسیحیان واقعی. آیا عیسی را می شناسید؟ به یاد داشته باشید، جاده ای که به زندگی منتهی می شود، سخت است. شما باید کسانی را که در حق شما گناه کرده اند ببخشید تا گناهان خودتان بخشیده شود.
نتیجه گیری:
این مسیحیت است:
1. طلاق ممنوع است.
2. شما می توانید جدا زندگی کنید، اما ازدواج شما بدون توجه به اینکه مؤمن باشید یا نه، تا زمان مرگ ادامه دارد.
3. این قانون جدید ازدواج است که توسط خدا ایجاد شده است.
4. خداوند طلاق و ازدواج مجدد را لغو کرده است.
5. در ازدواج می توانید تنها زندگی کنید یا همسرتان را ببخشید و صلح کنید.
6. شما می توانید در ازدواج زنا هر طور که می خواهید زندگی کنید و با شوهر یا زن قلابی خود هلاک شوید، زیرا فقط همسر اول در نظر خدا همسر قانونی است، این به شما بستگی دارد.