Post by Deleted on Oct 4, 2023 19:28:42 GMT
(שאלת התנ"ך) בעצתך לאיש ששאל על גירושין ונישואים מחדש, נתת הכל מלבד האמת. מה אם בן זוגך, זכר או נקבה, מתעלל בך פיזית, מתעלל בך מילולית, או מכחיש לחלוטין את עצם קיומך? האם אתה אומר שאלוהים הכול יכול מרוצה רק בגלל שהבטחנו נאמנות במהלך הנישואין? ושאנחנו צריכים לסבול התעללות כזו בבן הזוג הזה רק בגלל שהתחתנו? הייתי רוצה לראות את זה בתנ"ך שבו אלוהים אומר שזה בסדר. סבלתי 18 שנים מתוך 31 שנים בהתפללתי ואמונה שבעלי ישתנה, הוא אדם גאה, עקשן, שונא, מרושע ורשע, ובכל זאת הוא בכנסייה, מוביל ועדות, מלמד ומכחיש שהוא אוהב אותי או רוצה אותי, והוא לא עשה דבר בשבילי במהלך 18 שנות נישואים. לכן אני שואל, איפה זה כתוב בכתובים הקדושים של התנ"ך? אני צריך תשובה בעניין הזה.
תשובת התנ"ך לגירושין ולנישואים מחדש:
(תנ"ך תשובה) אנו כל כך מצטערים שהרוע שלו נשפך עליך בדרכים שונות. היה סמוך ובטוח, אלוהים יודע זאת והוא ישלח אנשים כאלה לכלא הגיהנום על חטאיהם, אלא אם כן הם יחזרו בכנות, יוותרו ויפסיקו לעשות את החטאים הללו וילכו בעקבות ישוע עד סוף חייהם. למרות מצב הלב החוטא הנוכחי של בעלך, התנ"ך אינו מתיר גירושין או נישואים מחדש בגלל זה. שקול את הקטע הזה בכתובים:
אני נותן את הפקודה הבאה לאנשים נשואים (לא אני, אלא ה'): אין להפריד אישה מבעלה. אבל אם היא עושה זאת, עליה להישאר רווקה או להתפייס עם בעלה. ובעל לא יגרש את אשתו.
אין צורך לחיות עם אדם כל כך אכזרי, אלא גם להתחתן בשנית אם זה לא מסתדר ולא אפשרי. לפי התנ"ך, זה יוביל אותך לניאוף או חוסר מוסר וזנות. זו לא החלטה שלי. אני רק אומר לך מה כתוב שם. מי יתן שבעלך יחזור בתשובה על חטאיו וימצא לב טוב עם אהבה זורמת מתוכו, כמו כל היצירות החדשות במשיח או נוצרים אמיתיים. האם אתה מכיר את ישו? זכרו, הדרך המובילה לחיים היא קשה. עליך לסלוח למי שחטאו נגדך כדי שניתן יהיה לסלוח על חטאיך.
מסקנות:
זו הנצרות:
1. אסור להתגרש.
2. אתה יכול לחיות בנפרד, אבל נישואיך נמשכים עד המוות, ללא קשר אם אתה מאמין או לא.
3. זהו חוק הנישואין החדש שנוצר על ידי אלוהים.
4. אלוהים ביטל את הגירושים והנישואים מחדש.
5. בנישואים אפשר לחיות לבד או לסלוח לבן הזוג ולעשות שלום.
6. אתה יכול לחיות איך שאתה רוצה בנישואי ניאוף ולגווע עם בעלך המזויף או אשתך המזויפת, כי רק בן הזוג הראשון הוא בן זוג חוקי בעיני ה', זה תלוי בך.
תשובת התנ"ך לגירושין ולנישואים מחדש:
(תנ"ך תשובה) אנו כל כך מצטערים שהרוע שלו נשפך עליך בדרכים שונות. היה סמוך ובטוח, אלוהים יודע זאת והוא ישלח אנשים כאלה לכלא הגיהנום על חטאיהם, אלא אם כן הם יחזרו בכנות, יוותרו ויפסיקו לעשות את החטאים הללו וילכו בעקבות ישוע עד סוף חייהם. למרות מצב הלב החוטא הנוכחי של בעלך, התנ"ך אינו מתיר גירושין או נישואים מחדש בגלל זה. שקול את הקטע הזה בכתובים:
אני נותן את הפקודה הבאה לאנשים נשואים (לא אני, אלא ה'): אין להפריד אישה מבעלה. אבל אם היא עושה זאת, עליה להישאר רווקה או להתפייס עם בעלה. ובעל לא יגרש את אשתו.
אין צורך לחיות עם אדם כל כך אכזרי, אלא גם להתחתן בשנית אם זה לא מסתדר ולא אפשרי. לפי התנ"ך, זה יוביל אותך לניאוף או חוסר מוסר וזנות. זו לא החלטה שלי. אני רק אומר לך מה כתוב שם. מי יתן שבעלך יחזור בתשובה על חטאיו וימצא לב טוב עם אהבה זורמת מתוכו, כמו כל היצירות החדשות במשיח או נוצרים אמיתיים. האם אתה מכיר את ישו? זכרו, הדרך המובילה לחיים היא קשה. עליך לסלוח למי שחטאו נגדך כדי שניתן יהיה לסלוח על חטאיך.
מסקנות:
זו הנצרות:
1. אסור להתגרש.
2. אתה יכול לחיות בנפרד, אבל נישואיך נמשכים עד המוות, ללא קשר אם אתה מאמין או לא.
3. זהו חוק הנישואין החדש שנוצר על ידי אלוהים.
4. אלוהים ביטל את הגירושים והנישואים מחדש.
5. בנישואים אפשר לחיות לבד או לסלוח לבן הזוג ולעשות שלום.
6. אתה יכול לחיות איך שאתה רוצה בנישואי ניאוף ולגווע עם בעלך המזויף או אשתך המזויפת, כי רק בן הזוג הראשון הוא בן זוג חוקי בעיני ה', זה תלוי בך.